Tukipalvelut

Ylläpito

Anna ammattilaisten huolehtia yrityksesi tietotekniikasta, ohjelmistoista ja tietoturvasta. Saatte tehokkaat työkalut sujuvaan ja turvalliseen työskentelyyn paikasta riippumatta, kuten esimerkiksi Google Apps for Work-pilviohjelmistot, jonka avulla saatte tehokkaat työkalut ulkoiseen ja sisäiseen viestintään sekä verkkotallennukseen.

Ylläpitosopimuksen sisältö, palvelutasot ja ominaisuudet sovitaan asiakaskohtaisesti.

Tietoturva

Pysy suojassa aina ja kaikkialla. F-Secure Protection Service for Business (PSB) suojaa kattavasti koko IT-ympäristön: pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet, mobiililaitteet sekä sähköposti- ja tiedostopalvelimet - joko palveluna (SaaS) tai lisenssinä omaan ylläpitoon.

Ohjelmistopäivityksistä huolehtiminen on tärkeä osa tietoturvan ylläpitoa ja tietohallintoa. 60 % haittaohjelmatartunnoista olisi voitu välttää ajantasaisilla ohjelmistoilla.

Tietoturva palveluna tuo lisäetuja – yrityksen tietoturvasta huolehtii paikallinen F-Securen valtuutettu kumppani, ja te voitte keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne

Etätuki ja lähituki

ATK-tukipalvelut, asennustyöt ja kartoituskäynnit Hyvinkäällä ja lähiympäristössä.

Etätukea tietotekniikan ongelmatilanteisiin, kuten sähköpostin asentamiseen, ohjelmistopäivitykseen tai vaikka koulutukseen. Etätuki vaatii toimiakseen verkkoyhteyden ja sen avulla saatte nopeasti apua sijainnista riippumatta ja tilanteen vaatiessa ongelmat selvitetään asiakkaan luona.